Przepis i sposób przygotowania na: Pad thai
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pad thai foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pad-thai1-2.jpg)
![Krok 2 - Pad thai foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pad-thai2-2.jpg)
![Krok 3 - Pad thai foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pad-thai3-2.jpg)
![Krok 4 - Pad thai foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pad-thai4-2.jpg)
![Krok 5 - Pad thai foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pad-thai5-2.jpg)
makaron ryżowy | 15 dag |
filet z kurczaka | 40 dag |
sos sojowy | 3 łyżki |
sos rybny | 2-3 łyzki |
olej ryżowy | 3-4 łyżki |
szalotka | 1 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
pasta tamaryndowa | 1 łyżka |
kiełki fasoli mung | 50 g |
bambus pędy | 2 łyżki |
kukurydza w puszce | 3 łyżki |
cukier trzcinowy | 2 łyżeczki |
orzeszki ziemne | 3 łyzki |
ziarna sezamu | 1 łyżeczka |
limonka | kilka plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: