Przepis i sposób przygotowania na: Pałki z kurczaka pieczone w winie z bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pałki z kurczaka pieczone w winie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-z-kurczaka-pieczone-w-winie-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pałki z kurczaka pieczone w winie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-z-kurczaka-pieczone-w-winie-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pałki z kurczaka pieczone w winie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/palki-z-kurczaka-pieczone-w-winie-z-bakaliami3-2.jpg)
podudzia z kurczaka | 8 szt |
olej | 4 łyżki |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1,5 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: