Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki do barszczu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu1-2.jpg)
![Krok 2 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu2-2.jpg)
![Krok 3 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu3-2.jpg)
![Krok 4 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu4-2.jpg)
![Krok 5 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu5-2.jpg)
![Krok 6 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu6-2.jpg)
![Krok 7 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu7-2.jpg)
![Krok 8 - Paluszki do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paluszki-do-barszczu8-2.jpg)
mąka tortowa | 0,8 kg |
mąka pełnoziarnista | 0,2 kg |
margaryna | 0,5 kg |
serek topiony | 3 jelitka lub kostki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
ocet | 1 łyżka |
żółtko jajek | 4 sztuki |
sól | 1 łyżeczka |
kminek Prymat | |
ser żółty starty | |
Sól morska jodowana Prymat w młynku | |
białko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: