Przepis i sposób przygotowania na: PANIEROWANA POLĘDWICA Z DORSZA
Kroki postępowania
![Krok 1 - PANIEROWANA POLĘDWICA Z DORSZA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowana-poledwica-z-dorsza1-2.jpg)
![Krok 2 - PANIEROWANA POLĘDWICA Z DORSZA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowana-poledwica-z-dorsza2-2.jpg)
![Krok 3 - PANIEROWANA POLĘDWICA Z DORSZA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowana-poledwica-z-dorsza3-2.jpg)
polędwica z dorsza | 3 szt |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
oliwa | 5 łyżek |
sok z cytryny | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: