Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany camembert z kartoflami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panierowany camembert z kartoflami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-camembert-z-kartoflami1-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowany camembert z kartoflami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-camembert-z-kartoflami2-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowany camembert z kartoflami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-camembert-z-kartoflami3-2.jpg)
![Krok 4 - Panierowany camembert z kartoflami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowany-camembert-z-kartoflami0-2.jpg)
kartofle | 6 szt |
sól | 1 łyżeczka |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | 1 łyżeczka |
panierka do kąsków klasycznych | 4 łyżki |
panierka do kąsków pikantnych | 4 łyżki |
olej | 2 łyżki |
camembert | 1 szt |
camembert | 1 ziołowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: