Przepis i sposób przygotowania na: Panzanella - toskańska sałatka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panzanella - toskańska sałatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panzanella-toskanska-salatka1-2.jpg)
![Krok 2 - Panzanella - toskańska sałatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panzanella-toskanska-salatka2-2.jpg)
![Krok 3 - Panzanella - toskańska sałatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panzanella-toskanska-salatka0-2.jpg)
ciabatta | 250 g |
czosnek | 1 ząbki |
oliwa | 1/4 szkl. |
pomidorki koktajlowe | 500 g |
ogórek | 1 szt. |
papryka żółta | 1 szt. |
fasola biała | 2 puszki |
bazylia | 1/2 pęczka |
sok pomidorowy | 1/2 szkl. |
ocet winny czerwony | 1/4 szkl. |
oliwa | 1/3 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: