Przepis i sposób przygotowania na: Papryczki faszerowane serem feta czyli antipasti
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryczki faszerowane serem feta czyli antipasti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryczki-faszerowane-serem-feta-czyli-antipasti1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryczki faszerowane serem feta czyli antipasti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryczki-faszerowane-serem-feta-czyli-antipasti2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryczki faszerowane serem feta czyli antipasti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryczki-faszerowane-serem-feta-czyli-antipasti3-2.jpg)
![Krok 4 - Papryczki faszerowane serem feta czyli antipasti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryczki-faszerowane-serem-feta-czyli-antipasti4-2.jpg)
![Krok 5 - Papryczki faszerowane serem feta czyli antipasti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryczki-faszerowane-serem-feta-czyli-antipasti5-2.jpg)
papryczka chili | 400 g |
papryka | 400 g |
ser feta | 700 g |
oregano | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
ząbki czosnku | 4 szt |
oliwa | 800 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: