Przepis i sposób przygotowania na: Papryka czerwona z dodatkiem bułki tartej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka czerwona z dodatkiem bułki tartej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-czerwona-z-dodatkiem-bulki-tartej1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka czerwona z dodatkiem bułki tartej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-czerwona-z-dodatkiem-bulki-tartej2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka czerwona z dodatkiem bułki tartej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-czerwona-z-dodatkiem-bulki-tartej3-2.jpg)
![Krok 4 - Papryka czerwona z dodatkiem bułki tartej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-czerwona-z-dodatkiem-bulki-tartej4-2.jpg)
papryka czerwona | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
przecier pomidorowy | 2/3 szklanki |
ząbek czosnku | 3 sztuki |
natka pietruszki | 3 łyżeczki |
masło klarowane | 10 łyżeczek |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: