Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKA FASZEROWANA
Kroki postępowania
![Krok 1 - PAPRYKA FASZEROWANA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana70-2.jpg)
![Krok 2 - PAPRYKA FASZEROWANA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana71-2.jpg)
![Krok 3 - PAPRYKA FASZEROWANA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana72-2.jpg)
![Krok 4 - PAPRYKA FASZEROWANA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana73-2.jpg)
![Krok 5 - PAPRYKA FASZEROWANA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana74-2.jpg)
![Krok 6 - PAPRYKA FASZEROWANA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana75-2.jpg)
papryka czerwona | 13 sztuk |
mięso mielone | 1 kg |
cebula | 4 sztuki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
ryż | 2 szklanki |
bulion drobiowy | 1 litr |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
przyprawa gyros | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: