Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana17-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana18-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana19-2.jpg)
papryka | 3 sztuki |
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 300 gram |
cebula biała | 1 duża |
czosnek | 3 ząbki |
olej do smażenia | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
ogórek konserwowy | 3 duże |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
ryż | 1 torebka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: