Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana kaszą jaglaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana1-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana2-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana3-2.jpg)
![Krok 4 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana4-2.jpg)
![Krok 5 - Papryka faszerowana kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-kasza-jaglana5-2.jpg)
papryka czerwona | 3 sztuki |
kasza jaglana | 1 i 1/2 szklanki |
woda | 1 litr |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
ser żółty | 100 gram |
ser mozarella | 250 gram |
pomidory suszone Smak | kilka sztuk |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: