Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym45-2.jpg)
![Krok 2 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym46-2.jpg)
![Krok 3 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym47-2.jpg)
![Krok 4 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym48-2.jpg)
![Krok 5 - Papryka faszerowana mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-mielonym44-2.jpg)
łopatka bez kości | 60 dkg |
papryka czerwona | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | |
jajko | 1 sztuka |
ser żółty | 15 dkg |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: