Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana mięsem mielonym, drobiowym
Kroki postępowania
Życzę smacznego:)
papryka | 4,5 szt |
mięso mielone drobiowe | 500 g |
pieczarki | 200 g |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżeczki |
marchew | 1 mała |
pietruszka | 1 mała |
seler | 1 bardzo mały |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
ser camembert | 8 plasterków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: