Składniki:
papryka czerwona | 1 kg |
cebula | 30 dag |
Zalewa: | |
ocet | pół szklanki |
woda | 4 szklanki |
cukier | pół szklanki |
ziele angielskie | 10 ziarenek |
Gorczyca biała cała Prymat | pół opakowania |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 liści |
sól | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 kg |
cebula | 30 dag |
Zalewa: | |
ocet | pół szklanki |
woda | 4 szklanki |
cukier | pół szklanki |
ziele angielskie | 10 ziarenek |
Gorczyca biała cała Prymat | pół opakowania |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 liści |
sól | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: