Przepis i sposób przygotowania na: Paprykarz z dorsza
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykarz z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-dorsza1-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykarz z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-dorsza2-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykarz z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-dorsza3-2.jpg)
![Krok 4 - Paprykarz z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-dorsza4-2.jpg)
![Krok 5 - Paprykarz z dorsza foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-dorsza5-2.jpg)
filet z dorsza | 800 gram |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
pomidory | 2 duże |
cebule | 2 sztuki |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżeczka |
kwaśna śmietana | 100 ml |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: