Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowa suszona łopatka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykowa suszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-suszona-lopatka1-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykowa suszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-suszona-lopatka2-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykowa suszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-suszona-lopatka3-2.jpg)
![Krok 4 - Paprykowa suszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-suszona-lopatka4-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 90 dkg |
Papryka słodka mielona Prymat | suszona w płatkach 5 łyżek |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 duża sztuka |
Kolendra cała Prymat | 1/2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżki |
sól | 2 czubate łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
cukier | 1 płaska łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: