Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowa zupa gulaszowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykowa zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-zupa-gulaszowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykowa zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-zupa-gulaszowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykowa zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-zupa-gulaszowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Paprykowa zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-zupa-gulaszowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Paprykowa zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-zupa-gulaszowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Paprykowa zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowa-zupa-gulaszowa6-2.jpg)
wieprzowina | 800 gram na gulasz |
papryka czerwona | 3 sztuki |
papryczka chili | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
pomidory | 3 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
Bazylia suszona Prymat | |
przyprawa uniwersalna | do wieprzowiny |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki | do podania |
bulion | 2-2,5 litry |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: