Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe udka pieczone z ząbkiem czosnku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykowe udka pieczone z ząbkiem czosnku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowe-udka-pieczone-z-zabkiem-czosnku1-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykowe udka pieczone z ząbkiem czosnku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowe-udka-pieczone-z-zabkiem-czosnku2-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykowe udka pieczone z ząbkiem czosnku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowe-udka-pieczone-z-zabkiem-czosnku3-2.jpg)
udka kurczaka | 6 sztuk |
czosnek ząbki | 3 duże |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/4 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
olej rzepakowy | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: