Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowy duszony schab
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykowy duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowy-duszony-schab4-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykowy duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowy-duszony-schab6-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykowy duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowy-duszony-schab5-2.jpg)
![Krok 4 - Paprykowy duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowy-duszony-schab1-2.jpg)
![Krok 5 - Paprykowy duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowy-duszony-schab2-2.jpg)
![Krok 6 - Paprykowy duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowy-duszony-schab3-2.jpg)
![Krok 7 - Paprykowy duszony schab foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykowy-duszony-schab0-2.jpg)
schab bez kości | 80 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 2 łyżki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
sól | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | |
cebula | 1 duża sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 3 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: