Przepis i sposób przygotowania na: Parmezanowe ptysie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Parmezanowe ptysie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parmezanowe-ptysie1-2.jpg)
![Krok 2 - Parmezanowe ptysie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parmezanowe-ptysie2-2.jpg)
![Krok 3 - Parmezanowe ptysie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/parmezanowe-ptysie0-2.jpg)
masło | 100 g |
woda | 250 ml |
mąka | 150 g |
jajko | 3 szt |
parmezan starty | 100 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól | |
philadelphia | 200 g |
tuńczyk | 140 g |
pomidor | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: