Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
czosnek | 2 |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 5 słoiczków |
ziele angielskie | 8 |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 |
sól | |
Papryka ostra mielona Prymat | 35 dag |
papryka czerwona | 3 kg |
czosnek | 2 |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 5 słoiczków |
ziele angielskie | 8 |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 |
sól | |
Papryka ostra mielona Prymat | 35 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: