Składniki:
żółtko jajek | 5 |
masło | 25 dag |
śmietana | 25 dag |
cukier | 30 dag |
rodzynki | 30 dag |
migdały | 30 dag |
figi | 30 dag |
daktyle | 30 dag |
smażona skórka pomarańczy | 30 dag |
bakalie | 30 dag |
twaróg | 1 (pełnotłusty) |
żółtko jajek | 5 |
masło | 25 dag |
śmietana | 25 dag |
cukier | 30 dag |
rodzynki | 30 dag |
migdały | 30 dag |
figi | 30 dag |
daktyle | 30 dag |
smażona skórka pomarańczy | 30 dag |
bakalie | 30 dag |
twaróg | 1 (pełnotłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: