Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rzodkiewkowo-paprykowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-rzodkiewkowo-paprykowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-rzodkiewkowo-paprykowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-rzodkiewkowo-paprykowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-rzodkiewkowo-paprykowa4-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 5 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-rzodkiewkowo-paprykowa5-2.jpg)
ser biały | 250 g |
śmietana | 4-5 łyżek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
papryka czerwona | 0,5 sztuka |
rzodkiewka | 2 główki |
szczypiorek | |
cebula biała | 0,5 szt |
chleb | |
szynka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: