Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z wafli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paszteciki z wafli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-wafli1-2.jpg)
![Krok 2 - Paszteciki z wafli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-wafli2-2.jpg)
![Krok 3 - Paszteciki z wafli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-wafli3-2.jpg)
![Krok 4 - Paszteciki z wafli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-wafli4-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 5 - Paszteciki z wafli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paszteciki-z-wafli0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
pieczarki | 40 dag |
cebula biała | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
jajko | 4 |
andrut | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: