Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet65-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet64-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet63-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet62-2.jpg)
mięsa wieprzowego np.szynki | 600 g |
wątróbka drobiowa | 250 g |
boczek wędzony | 200 g |
posiekana natki pietruszki | 2 łyżki |
jajko | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
boczek | 100 plastry |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: