Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet drobiowo- warzywny bez wątróbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet drobiowo- warzywny bez wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-warzywny-bez-watrobki1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet drobiowo- warzywny bez wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-warzywny-bez-watrobki3-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet drobiowo- warzywny bez wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-warzywny-bez-watrobki2-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet drobiowo- warzywny bez wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-warzywny-bez-watrobki0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 50 dag |
marchew | 2 duża |
pietruszka | 1 duża |
cebula | 1 duża |
olej | 4 łyżki |
ziele angielskie | 5 ziaren dużych |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
bułka czerstwa | 1 duża |
tłuszcz do formy | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 ziaren |
boczek | 30 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: