Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet drobiowo -wołowy z orzechami włoskimi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet drobiowo -wołowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-wolowy-z-orzechami-wloskimi1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet drobiowo -wołowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-wolowy-z-orzechami-wloskimi2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet drobiowo -wołowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-wolowy-z-orzechami-wloskimi3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet drobiowo -wołowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-wolowy-z-orzechami-wloskimi4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet drobiowo -wołowy z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-drobiowo-wolowy-z-orzechami-wloskimi5-2.jpg)
mięso z kurczaka | 50 dkg |
Pręga wołowa bez kości | 30 dkg |
orzechy włoskie | 5 dkg |
marchew | 1 sztuka |
por (biała część) | wg uznania |
jajko | 1 szt. |
Kucharek przyprawa do potraw | 3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 1/3 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do posyki foremki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: