Przepis i sposób przygotowania na: Smażone bakłażany z dipem meksykańskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażone bakłażany z dipem meksykańskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-baklazany-z-dipem-meksykanskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażone bakłażany z dipem meksykańskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-baklazany-z-dipem-meksykanskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażone bakłażany z dipem meksykańskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-baklazany-z-dipem-meksykanskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Smażone bakłażany z dipem meksykańskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-baklazany-z-dipem-meksykanskim4-2.jpg)
bakłażan | 3 szt. |
mąka | 50 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
jajko | 2 szt. |
oliwa | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
oregano | |
Party Dip Meksykański |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: