Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet pieczarkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-pieczarkowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-pieczarkowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-pieczarkowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-pieczarkowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-pieczarkowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-pieczarkowy6-2.jpg)
pieczarki | 500-600 g |
cebula biała | 2 szt duże |
śmietana 30% | 100 ml |
koniak | 25 ml |
olej do smażenia | |
masło | |
sól | |
Majeranek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: