Składniki:
mięsowieprzowe | pół kg |
mięso z kurczaka | pół kg |
wątróbki drobiowe | 10 dag |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | |
gałka muszkatołowa | 1 łyzeczka |
jajko | 2 |
ziele ang | 10 |
cebula | 1 |
bułka czerstwa | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
mięsowieprzowe | pół kg |
mięso z kurczaka | pół kg |
wątróbki drobiowe | 10 dag |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | |
gałka muszkatołowa | 1 łyzeczka |
jajko | 2 |
ziele ang | 10 |
cebula | 1 |
bułka czerstwa | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: