Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-bialej-fasoli-watrobki-i-grzybow-suszonych1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-bialej-fasoli-watrobki-i-grzybow-suszonych2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-bialej-fasoli-watrobki-i-grzybow-suszonych3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-bialej-fasoli-watrobki-i-grzybow-suszonych4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-bialej-fasoli-watrobki-i-grzybow-suszonych5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-bialej-fasoli-watrobki-i-grzybow-suszonych6-2.jpg)
![Krok 7 - Pasztet z białej fasoli, wątróbki i grzybów suszonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-bialej-fasoli-watrobki-i-grzybow-suszonych7-2.jpg)
wątróbka drobiowa | ok. 1/2 kg |
fasola Jaś | 1 opakowanie 500g |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
cebula | 3 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
olej | 3-4 łyżki |
ziele angielskie | 4 ziarna |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 6-7 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
sól i pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 2,5 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1,5 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | do smaku |
grzyby suszone | 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: