Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z czerwojen soczewicy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z czerwojen soczewicy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-czerwojen-soczewicy4-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z czerwojen soczewicy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-czerwojen-soczewicy3-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z czerwojen soczewicy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-czerwojen-soczewicy2-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z czerwojen soczewicy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-czerwojen-soczewicy1-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z czerwojen soczewicy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-czerwojen-soczewicy0-2.jpg)
soczewica | 250 g |
woda | 1/2 l |
marchewka | 300 g |
cebula | 2 sztuki |
olej | 3 łyżki |
masło | 50 g |
jajko | 3 sztuki |
sól | |
pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
imbir starty | 2 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
kardamon | 1 mielony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: