Składniki:
królik | 1 |
wątróbka | 20 dag |
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
włoszczyzna | |
jajko | 5 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 4 |
gałka muszkatołowa | |
cebula | 3 |
ząbek czosnku | 2 |
bułki | 2 |
grzyby suszone | 4 |
pieprz | |
sól |
królik | 1 |
wątróbka | 20 dag |
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
włoszczyzna | |
jajko | 5 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 4 |
gałka muszkatołowa | |
cebula | 3 |
ząbek czosnku | 2 |
bułki | 2 |
grzyby suszone | 4 |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: