Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z wątróbki królika
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z wątróbki królika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobki-krolika1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z wątróbki królika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobki-krolika2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z wątróbki królika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobki-krolika4-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z wątróbki królika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobki-krolika3-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z wątróbki królika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobki-krolika5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet z wątróbki królika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobki-krolika6-2.jpg)
jajko | 2 sztuki |
wątróbka | 30 dkg z królika |
mleko | 2/3 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
masło | 5 dkg |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
papryczka chili | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
bułka | 1 sztuka czerstwa |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: