Przepis i sposób przygotowania na: Pawie oczka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pawie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pawie-oczka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pawie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pawie-oczka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pawie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pawie-oczka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pawie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pawie-oczka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pawie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pawie-oczka5-2.jpg)
![Krok 6 - Pawie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pawie-oczka6-2.jpg)
![Krok 7 - Pawie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pawie-oczka7-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
margaryna | 25 dag |
żółtko jajek | 3 szt |
smietana 18% | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 3/4 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 2 szklanki |
budyń śmietankowy | 2 szt |
cukier | 4 łyżki |
masło roślinne | 25 dag |
czekolada gorzka | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: