Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka w sosie czosnkowo-bazyliowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pekinka w sosie czosnkowo-bazyliowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinka-w-sosie-czosnkowobazyliowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pekinka w sosie czosnkowo-bazyliowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinka-w-sosie-czosnkowobazyliowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pekinka w sosie czosnkowo-bazyliowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinka-w-sosie-czosnkowobazyliowym0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 główki |
jabłko | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1/2 łyżeczki |
majonez | 4 łyżki |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
bazylia świeża | 5 listków |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: