Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z jajem, czyli smacznie nie tylko jako dodatek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pekińska z jajem, czyli smacznie nie tylko jako dodatek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-jajem-czyli-smacznie-nie-tylko-jako-dodatek1-2.jpg)
![Krok 2 - Pekińska z jajem, czyli smacznie nie tylko jako dodatek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-jajem-czyli-smacznie-nie-tylko-jako-dodatek2-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 3 - Pekińska z jajem, czyli smacznie nie tylko jako dodatek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-jajem-czyli-smacznie-nie-tylko-jako-dodatek3-2.jpg)
kapusta pekińska | 1 szt |
jaja | 6 szt |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
jogurt grecki | 3 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: