Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z pieczarkami
Kroki postępowania
Cebulkę pokroić w kostkę i wrzucić na rozgrzany olej. Pieczarki oczyścić , pokroić i dodać do cebulki ,smażyć do lekkiego zrumienienia się.
![Krok 1 - Pekińska z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pekińska z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pekińska z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pekińska z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-pieczarkami0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 średniej |
pieczarki | 30 dkg |
cebula biała | 1 spora |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: