Składniki:
CIASTO NA PIEROGI
mąka pszenna typ 650 | 2 szkl |
mąka pszenna pełnoziarnista | 1 szkl |
mleko gorące | 1 szkl |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt |
DODATKI
jagody | ok 500 g |
cukier | |
śmietana |
mąka pszenna typ 650 | 2 szkl |
mąka pszenna pełnoziarnista | 1 szkl |
mleko gorące | 1 szkl |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt |
jagody | ok 500 g |
cukier | |
śmietana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: