Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w galarecie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-w-galarecie1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-w-galarecie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-w-galarecie3-2.jpg)
udko z kurczaka | 1 sztuka |
skrzydełka kurczaka | 2 sztuki |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
sól i pieprz | do smaku |
pieczarki marynowane | 850 gram |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 80 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: