Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń cebulowo – grzybowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń cebulowo – grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-cebulowo-grzybowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń cebulowo – grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-cebulowo-grzybowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń cebulowo – grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-cebulowo-grzybowa3-2.jpg)
mięso mielone | 300 g |
cebula | 3 szt |
pieczarki | 5-6 szt |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
koperek | 3 łyżki |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: