Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z indyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-indyka9-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-indyka10-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-indyka11-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-indyka12-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-indyka13-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczeń z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-indyka14-2.jpg)
filet z indyka | 700-800 g |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Tymianek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
papryczka chilli | 1 szt mała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: