Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z jejecznym farszem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń z jejecznym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-jejecznym-farszem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń z jejecznym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-jejecznym-farszem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń z jejecznym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-jejecznym-farszem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń z jejecznym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-jejecznym-farszem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń z jejecznym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-jejecznym-farszem5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczeń z jejecznym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-jejecznym-farszem6-2.jpg)
![Krok 7 - Pieczeń z jejecznym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-jejecznym-farszem7-2.jpg)
mięso mielone | 0,5 kg |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
sól i pieprz | 1 szczypta |
jajka ugotowane na twardo | 4 sztuki |
Musztarda stołowa Prymat | 2 łyżki |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sól i pieprz | 1 szczypta do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: