Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z mięsa mielonego z serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń z mięsa mielonego z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-miesa-mielonego-z-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń z mięsa mielonego z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-miesa-mielonego-z-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń z mięsa mielonego z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-miesa-mielonego-z-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń z mięsa mielonego z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-miesa-mielonego-z-serem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń z mięsa mielonego z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-miesa-mielonego-z-serem5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczeń z mięsa mielonego z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-miesa-mielonego-z-serem6-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 70 dkg |
cebula | 2 sztuki |
olej | 2 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
przyprawa w płynie | 4 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
żółty ser | 20 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: