Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-pieczarkami6-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-pieczarkami7-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-pieczarkami8-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-pieczarkami9-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-pieczarkami10-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczeń z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-z-pieczarkami11-2.jpg)
mięso wieprzowe | 0,5 kg z szynki |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 lyzka |
koperek | 2 lyzki |
Czosnek suszony Prymat | 1 plaska lyzeczka |
sól | . do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/4 lyzeczki |
majeranek | 0,5 lyzeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 duża szczypta |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki marynowane | 9 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: