Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona panierowana pierś z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczona panierowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-panierowana-piers-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczona panierowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-panierowana-piers-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczona panierowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-panierowana-piers-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczona panierowana pierś z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-panierowana-piers-z-kurczaka0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżka |
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat | 1 łyżka |
olej | 4 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
oliwa | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: