Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona papryka faszerowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczona papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-papryka-faszerowana1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczona papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-papryka-faszerowana2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczona papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-papryka-faszerowana3-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 4 - Pieczona papryka faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-papryka-faszerowana4-2.jpg)
papryka czerwona | 6 szt |
łopatka bez kości | 500 g |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
ryż | 150 g |
olej | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
pomidor | 1 szt |
bazylia świeża | 18 listków |
woda | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: