Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona szynka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczona szynka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-szynka5-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1,5 kg |
rękaw do pieczenia |
woda | 2 litry |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
czosnek ząbki | 5 szt |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 4 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
Przyprawa do mięs Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: