Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone bakłażany nadziewane kaszą, papryką i mozarellą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone bakłażany nadziewane kaszą, papryką i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-baklazany-nadziewane-kasza-papryka-i-mozarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone bakłażany nadziewane kaszą, papryką i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-baklazany-nadziewane-kasza-papryka-i-mozarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone bakłażany nadziewane kaszą, papryką i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-baklazany-nadziewane-kasza-papryka-i-mozarella3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone bakłażany nadziewane kaszą, papryką i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-baklazany-nadziewane-kasza-papryka-i-mozarella4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczone bakłażany nadziewane kaszą, papryką i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-baklazany-nadziewane-kasza-papryka-i-mozarella5-2.jpg)
bakłażan | 2 |
papryka czerwona | 1 |
kasza jęczmienna | 50 g |
mozzarella | 200 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ząbki czosnku | 3 |
olej rzepakowy | 2-3 łyżki |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: