Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONE GOLONKI POLEWANE PIWEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIECZONE GOLONKI POLEWANE PIWEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golonki-polewane-piwem4-2.jpg)
![Krok 2 - PIECZONE GOLONKI POLEWANE PIWEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golonki-polewane-piwem2-2.jpg)
![Krok 3 - PIECZONE GOLONKI POLEWANE PIWEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golonki-polewane-piwem3-2.jpg)
![Krok 4 - PIECZONE GOLONKI POLEWANE PIWEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golonki-polewane-piwem1-2.jpg)
![Krok 5 - PIECZONE GOLONKI POLEWANE PIWEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golonki-polewane-piwem0-2.jpg)
golonki tylne | 2 szt |
piwo | 3/4 szklanki |
czosnek | 4-5 ząbków |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
woda | 3 litry |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: